La nostra FirmaComptem amb més de 15 anys d'experiència en l'assessorament d'empreses i particulars, esforçant-nos diàriament per oferir als nostres clients els millors serveis professionals d'assessorament fiscal, laboral, jurídic mercantil i financer comptable.

El nostre equip, format per professionals col·legiats, realitza el seu treball en un entorn de formació activa i permanent. També col·laboren amb el despatx, professionals de diferents àmbits del món empresarial, amb l'objectiu de poder donar, en tot moment, un servei d'assessorament integral als nostres clients.

L'objectiu del nostre despatx és, a través d'una comunicació directa, aportar valor als nostres clients en la presa de les seves decisions empresarials i personals, tant si es tracta de Grans Empreses, PIMES o Emprenedors.

Per aconseguir-ho, la nostra filosofia de treball gira entorn a tres pilars fonamentals:
Qualitat i eficiència en els serveis.
Compromís amb el client.
Ètica professional.


Miquel Martí i Pol, 7
08820 Prat de Llobregat - Barcelona
asesoriamcc@asesoriamcc.es


ASSESSORIA MCC GISE · Prat de Llobregat · Barcelona - Tots els drets reservats © 2015 - Avis legal - Designed by MITHOS marketing

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK Més informació